Account
Logo
Zoeken
4.4 °C

Zeer geslaagd open huis SemWeb

di 7 oktober 2008, 19.47 uur

KOLLUM - "We zijn hard op weg om op webbouw-gebied de grootste van Friesland te worden!" Dat waren de meest opvallende woorden die Sierk van Lingen (een van de eigenaren van SemWeb) vertelde in zijn toespraak aan de ruim honderd gasten van het Open Huis dat SemWeb afgelopen vrijdag organiseerde.

Groei
Alhoewel menig gast een lach om de woorden van Van Lingen niet kon onderdrukken, is het de eigenaren van SemWeb erg serieus. "Deze nieuwe locatie, waar we al vanaf 1 juli samen met CanvasCompany zitten, geeft aan dat we stappen aan het zetten zijn", aldus Marcel Hamstra. Bij SemWeb werken nu vier mensen, maar voor het einde van het jaar moeten dat er vijf zijn.

De meeste klanten komen via het netwerk van SemWeb binnen: "Doordat we goed werk leveren, sturen bestaande klanten vaak nieuwe klanten aan ons door". Op de muur in het kantoor van SemWeb hangen de zo'n 50 logo's van klanten aan de muur.

Menig gast was verrast over dit grote aantal klanten, met aansprekende namen die variëren van de Gemeente Kollumerland tot Auto Beerda en Healt2Work.nl. Marcel Hamstra onderstreepte nog maar eens zijn jonge honden instelling: "Het zijn nog niet eens alle logo's van onze klanten en er moeten nog veel meer nieuwe klanten bij komen."

Leuke verrassing
Om nog meer te profiteren van hun netwerk, had SemWeb een leuke verrassing voor alle bezoekers van het Open Huis. Elke genodigde ging naar huis met een mooi SemWeb T-shirt. Op de voorkant prijkte de S van SemWeb in de vorm van een supermanlogo. Nog opvallender was de achterzijde, waarop "Ik ben ambassadeur van SemWeb.nl" geschreven stond. Sierk van Lingen legt de achterliggende gedachte uit: "Onze klanten, familie en vrienden zijn onze ogen en oren in de markt, als zij horen dat er ergens een website nodig is, moeten ze in elke geval onze naam noemen en ons tippen!"

Link: www.semweb.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.1%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.2%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.7%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'