Account
Logo
Zoeken
12.4 °C
Schoonheidssalon Hamstra in Dokkum
V.l.n.r. Dr. C.Meijer, schoonheidsspecialistes N. Batema en G. Zijlstra

Schoonheidssalon Hamstra in Dokkum

wo 1 oktober 2008, 7.55 uur

DOKKUM - Da drogisterij parfumerie Hamstra aan de Waagstraat in Dokkum gaat binnenkort samenwerken met cosmetisch arts Catharina Meijer. Dr. Meijer is een cosmetisch arts met een uitgebreide medische achtergrond en ervaring op dit werkterrein. Tevens is ze gepromoveerd tot doctor in de geneeskunde. Zij kan, na een intake gesprek, klanten behandelen met Botox, fillers en lipolyse. DermaClinic is gericht op huidverjonging met inspuitingen (injectables).

Voor Catharina Meijer staat de veiligheid van de patiënt voorop. "Natuurlijk vind ik dat je mooi oud moet kunnen worden. Maar het moet wel veilig en verantwoord zijn" De behandelingen worden gedaan met producten die tijdelijk werken. Want wat nu mooi staat hoeft over 10 jaar niet meer mooi te zijn.

Rimpelbehandelingen, 'wallen' onder de ogen, behandeling van onderkin, lipvulling, versteviging en verjonging van de decolletéhuid, behandeling van overmatig zweten in de oksels behoren o.a. tot de mogelijkheden. Het geeft een cosmetisch resultaat zonder operatie en biedt medisch cosmetische oplossingen voor een jonger uiterlijk. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dermaclinic.nl of bellen naar 0900 -3376225.

samenwerkingspartners
De samenwerkingspartners van DermaClinic hebben goede kennis van de mogelijkheden op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. De samenwerking op diverse locaties biedt klanten een brede keuze in cosmetische behandelmethoden, waarbij de behandeling afgestemd kan worden op de wensen en mogelijkheden.

Er wordt nadrukkelijk samen gewerkt met andere medisch specialismen. Belangrijke medische partners zijn drs. G.A. Lochorn, huisarts en initiatiefnemer van medisch centrum gorecht in Hoogezand, en Dr. Wijnberg, plastisch chirurg en verbonden aan het Canisius-Wilhelmina-Ziekenhuis in Nijmegen. Behandelingen, die om welke reden dan ook extra aandacht behoeven vinden plaats in overleg.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Worden eilanders anders behandeld door de lokale politie?

Ja  
57.1%
Nee  
21.4%
Geen idee  
21.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp



regionaal nieuws

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts