Account
Logo
Zoeken
12.6 °C
Vermiste dieren snel terug via dier-ID
© WâldNet

Vermiste dieren snel terug via dier-ID

ma 20 augustus 2007, 23.35 uur

HARKEMA - Naast de verkoop en reparatie van computers doet Elecserv uit Harkema meer. Zo ontwikkelt het bedrijf websites en webwinkels en verzorgt het ook de hosting. Naast de ontwikkeling van deze internetdiensten exploiteert Elecserv ook eigen diensten. Onlangs is het bedrijf gestart met de nieuwste dienst: Dier-ID.

Voor het terug vinden van vermiste huisdier bent u meestal aangewezen op een betrouwbare vinder. Echter wordt het deze vinders op dit moment te moeilijk gemaakt om een dier terug te brengen naar de eigenaar. Immers moet een dier eerst naar de dierenarts of een asiel om de chip uit te lezen, en stel dat het dier geen chip heeft? Soms moeten er zelfs extra kosten worden gemaakt.

Uit noodzaak nemen vinders dieren dan in huis, en gaan zelf op zoek naar de eigenaar door het plaatsen van oproepen in kranten en op diverse websites. De motivatie om een dier te herenigen met de eigenaar komt hierdoor behoorlijk onder druk te staan.

Dier-ID biedt een eenvoudige oplossing, hoofdzakelijk uit het oogpunt van een vinder, middels een dierenpenning met een uniek registratienummer, welke is gekoppeld aan de telefoon- en adresgegevens van de eigenaar. Middels een zoekopdracht van het penningnummer via telefoon of internet, worden deze contactgegevens direct weergegeven. Dit kan 24 uur per dag. Anders dan andere penningen is dat de adresgegevens eenvoudig kunnen worden aangepast via internet. Er hoeft bij een wijziging geen nieuwe penning aangeschaft te worden.

Een Dier-ID penning is geschikt voor honden, katten en konijnen en verder voor ieder dier die op een verantwoorde wijze een halsband met penning kan dragen. De Dier-ID penning heeft de afmeting en het gewicht van een 50 eurocent munt. Bij elke penning wordt een bevestigingsring, dierenpaspoort sticker, en een registratiekaart toegevoegd. Middels de registratiekaart kan via internet de penning worden geregistreerd op naam. Tevens kunt u belangrijke informatie over uw dier kwijt. Wilt u een demonstratie van een zoekopdracht voer dan penningnummer 1234567 in op de website of via de Dier-ID telefoon.

ACTIE
Bij elke bestelde Dier-ID penning ontvangt u tijdelijk een gratis halsband voor uw dier! Dier-ID is eenvoudig te verkrijgen via www.dier-id.nl. Wanneer u op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dan heeft u de penning te volgende dag al in huis. U kunt de klantenservice van Dier-ID bereiken van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur middags via 0900-755 5555 keuzemenu 2. (De telefonische zoekmogelijkheid is uiteraard 24 uur per dag te bereiken).

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Dodenherdenking in Drogeham

Dodenherdenking in Drogeham


regionaal nieuws

Dodenherdenking bij kruiskerk in Burgum

Dodenherdenking bij kruiskerk in Burgum


regionaal nieuws

Jaarlijkse Dodenherdenking Soensterdijk

Jaarlijkse Dodenherdenking Soensterdijk




regionaal nieuws

Inbraak bij Kapsalon Promise in Drachten

Inbraak bij Kapsalon Promise in Drachten