Account
Logo
Zoeken
9.6 °C

Bouwbedrijf Procee bouwt klantgericht

do 7 juni 2007, 22.20 uur

SUMAR - De tekenen zijn onmiskenbaar: de economie trekt aan. Waar men dat ook merkt is bij aannemersbedrijf Procee. Het aantal aanvragen voor nieuw- en verbouw zit in de lift. Toch zal die toename niet alleen maar te danken zijn aan de gunstige economische ontwikkelingen. Bouwbedrijf Procee is een gerenommeerd bedrijf met een lange historie en vertrouwd imago. Niet verwonderlijk dus dat steeds meer mensen daardoor het bouwbedrijf in Sumar weten te vinden.

Hoewel de naam Procee een bekende klank is in de bouwwereld, is er het afgelopen jaar toch wat veranderd. Zo werd het bedrijf overgenomen door de compagnons Hemke Broersma en Chiel van der Werff. Procee Bouw BV werd Aannemersbedrijf Procee. Maar het personeel bleef, en ook het productenpakket, het vakwerk en de service zijn als voorheen. Mede-directeur Chiel van der Werff: "Zowel mijn compagnon als ik zelf komen uit de bouwwereld en kennen het klappen van de zweep. Wij hebben hier een bedrijf overgenomen dat al 80 jaar bestaat en een goede naam heeft. Wij willen dat verder uitbouwen en hebben de ambitie om te groeien!"

Van der Werf benadrukt dat zijn bedrijf vooral inzet op ambachtelijke kwaliteit en het leveren van een maatproduct. "Alles gaat in overleg. In die zin beschouwen we de klant en onszelf als een bouwteam. Het bouwproces wordt van begin tot eind begeleid, zodat de klant écht het gevoel heeft dat het huis helemaal wordt zoals hij dat graag wil", aldus Van der Werff.

Geen afstand dus tussen klant en bouwer
Aannemersbedrijf Procee wil dit laagdrempelige karakter nog eens versterken door met nadruk in te zetten op betrouwbaarheid. Van der Werff: "Afspraak is afspraak. Wij schrijven niets dwingend voor. De klant moet het gevoel krijgen dat niets moet, maar alles kan!" Klanten zullen in de beginfase vooral te maken krijgen met Van der Werff. Zijn voorliefde vóór en ervaring mét projectontwikkeling maken hem tot een prima gesprekspartner en adviseur voor de klant. "Op dat vlak ligt mijn affiniteit. Mijn compagnon daarentegen voelt zich als een vis in het water als het om de uitvoering gaat. Wat dat betreft vullen wij elkaar heel erg mooi aan!"

Aannemersbedrijf Procee is veelzijdig en houdt zich onder meer bezig met woningbouw, utiliteitsbouw en verbouw- en onderhoud. Het bedrijf werkt onder meer voor particulieren, woningbouwcoöperaties en gemeenten. Het werkgebied strekt zich uit over heel Noord-Nederland. Belangrijk zijn ook de recreatieobjecten. Van der Werff zegt dat zijn bedrijf de komende jaren nadrukkelijk gaat inzetten op het uitbreiden van de activiteiten op dit vlak. "Zo zijn we op dit moment bezig met een project van 33 recreatiewoningen op bungalowpark Hart van Drenthe in Zwiggelte", aldus Van der Werff.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten


regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369





regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij