Account
Logo
Zoeken
8.8 °C

Gewonde op de Wedze in Twijzel

zo 6 mei 2007, 12.25 uur

TWIJZEL - Op de Wedze bij Twijzel is zaterdag rond 11.45 uur een 49-jarige man uit Westergeest gewond geraakt. De man is met een zware hersenkneuzing overgebracht naar het ziekenhuis Talma Sionsberg in Dokkum.

De man zat bij zijn 28-jarige zoon in de auto. De zoon had tot drie keer toe geprobeerd een 51-jarige automobilist uit Ee in te halen. De man reed naar zijn idee erg langzaam. Tijdens het inhalen wijkte de bestuurder uit naar links waardoor hij moest uitwijken naar de berm. Na de derde keer werd de bestuurder uit Ee tot stoppen gedwongen om de bestuurder aan te spreken op zijn rijgedrag.

Bij de woordenwisseling zou de man uit Ee volgens de politie bij de keel zijn gegrepen en in de buik getrapt zijn. De inzittenden uit Westergeest ontkennen dit tenstelligste. Na het akkefietje reed de bestuurder uit Ee achteruit met zijn deur open. Bij deze actie kwam de man uit Westergeest ten val en viel met zijn hoofd op het asfalt onder de openstaande autodeur door. Een ambulance werd gewaarschuwd en hij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
78.4%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.6%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie