Account
Logo
Zoeken
18.9 °C

Signalement verdachte Oostrum bekend

vr 22 december 2006, 14.55 uur

DOKKUM - De politie heeft meer informatie vrijgegeven over de dader van het zedendelict bij Oostrum. Bij dit delict werd een 13-jarig meisje uit Oostrum op het fietspad bij de Tichelwei misbruikt. Het onderzoek wijst uit dat de man is weggereden in een witte bestelauto, over de Tichelwei in de richting van Dokkum. De auto was voorzien van zwarte dakdragers, die aan beide zijden op het dak waren gemonteerd. Mogelijk is het voertuig op de motorkap voorzien van een rode opdruk.

Wat betreft het signalement kan gesteld worden dat de verdachte een getinte man is met een normaal postuur. Hij is waarschijnlijk tussen de 25 en 35 jaar. Hij had zeer kort, zwart haar. De man sprak Nederlands. Graag komt de politie in contact met mensen die aanslaan op de auto, het signalement of een combinatie van beide.

Donderdagmiddag is met een helikopter de omgeving van de plaats delict gefotografeerd. Ook is een speurhond ingezet. Vrijdagochtend is een passantenonderzoek gehouden, daarna een buurtonderzoek. Het Team Grootschalig Onderzoek (TGO) is nog op volle sterkte. Het team, dat onder leiding staat van een Friese rechercheur en officier van justitie, is samengesteld uit rechercheurs uit Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto







kwijt / misdaad in je straat

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard


kwijt / misdaad in je straat

Bowie vermist in Burgum

Bowie vermist in Burgum