Account
Logo
Zoeken
7.3 °C

Harlinger pleegt inbraken in Drachten

ma 23 oktober 2006, 10.06 uur

DRACHTEN - Met de aanhouding van een 23-jarige en een 15- jarige verdachte uit Harlingen heeft de politie ruim tien inbraken opgelost. Het betrof inbraken in auto's en woningen in Harlingen en Drachten. Beide verdachten zitten nog in bewaring.

De 23-jarige verdachte werd op 30 september in de kraag gevat terwijl hij druk bezig was met een autokraak in Harlingen. Ook bekende hij in de bewuste nacht nog vier andere auto's te hebben opengebroken. De verdachte werd in verzekering gesteld.

Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat hij meer strafbare feiten had gepleegd: woninginbraken in Harlingen en Drachten. In Harlingen werd op 10 oktober 2006 een 15-jarige medeverdachte aangehouden. Ook hij werd in verzekering gesteld. Hij bekende met de andere verdachte vier woninginbraken in Harlingen. De 23-jarige wordt verder nog verdacht van een andere woninginbraak in Harlingen en vier woninginbraken in Drachten, zijn vorige woonplaats. Een gedeelte van de buit is teruggevonden op aanwijzing van de jongste verdachte.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer