Account
Logo
Zoeken
9 °C
© Jochem Wiersma

Auto te water langs Dokkumerwei

za 26 augustus 2006, 5.33 uur

DOKKUM - Zaterdagmorgen is een man gewond geraakt toen hij met zijn auto op de Dokkumerwei onder Dokkum te water was geraakt. Een taxichauffeur die onderweg was van Dokkum richting Wetsens zag rond vier uur plots op de Dokkumerwei een man op de weg liggen. In een flits zag hij toen ook een auto liggen. Gelukkig kon de man op tijd remmen en alarmeerde de hulpdiensten.

De persoon was op eigen kracht uit zijn auto gekropen die in de sloot tegen een dam tot stilstand was gekomen. Hij is met de ambulance overgebracht naar ziekenhuis Talma Sionsberg in Dokkum. Duikers van de brandweer uit Zwaagwesteinde en Damwoude alsmede brandweermensen van de groep Dokkum hebben in de sloot en de weilanden gezocht om mogelijk nog een slachtoffer. Afdrukken in de voorruit duiden op een tweede persoon, maar die is niet aangetroffen.

De dienst verkeers ongevallen analyse van de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Mogelijk is de man na een bocht met zijn wielen in de rechterberm gekomen en na een stuurcorrectie links in de sloot beland. Bergingsbedrijf Boersma heeft de auto getakeld en afgevoerd.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost


regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof


ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!



regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer